Technische snufjes

De Stoves fornuizen zijn uitgerust met allerlei innovatieve technische snufjes.
Hier vind je een overzicht van de innovatieve eigenschappen van een Stoves fornuis.

1. Zwarte zijpanelen:
Alle Stoves fornuizen zijn voorzien van zwarte zijpanelen ongeacht de kleur van het fornuis.

2. Vangschaal:
Uit één stuk bestaande hoogwaardig geëmailleerde vangschaal met speciale goten om het morsen en lekken op te vangen.

3. Digitale programmeerbare klok:
Een digitale 24-uursklok met een handige programmeerfunctie voor de oven linksonder. Met deze slimme techniek worden de gerechten met grote precisie bereid.

4. Powercoolsysteem:
Een innovatief koelsysteem garandeert een gecontroleerde temperatuur van de oven, gedurende het bakken. Dankzij koude luchtcirculatie blijft de temperatuur van de oven aan de buitenkant laag, waardoor optimale veiligheid wordt gegarandeerd en de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Het koelsysteem blijft een korte tijd – zelfs als de oven niet meer aan is – in werking om alle restwarmte in de oven te verwijderen. Naast de voordelen die dit systeem biedt op het gebied van veiligheid, beschermt dit systeem ook de directe omgeving van de oven en voorkomt oververhitting.

5. Variabele roosterhoogte:
Al onze ovens hebben veel variatie aan roosterhoogtes. Veel vrijheid aan keuzemogelijkheden. Eén groot stuk braden op één rooster? Of verschillende roosters gebruiken voor meerdere gerechten? Het is allemaal mogelijk met het beste resultaat.

6. Easy Clean Pristine Emaille® in alle binnenovens:
Al onze ovens zijn afgewerkt met dit bijzondere Pristine Emaille®. Het Pristine Emaille® is compacter dan bij normaal emaille. Het vuil hecht zich minder gemakkelijk aan het oppervlakte. Je hebt onze garantie dat het Pristine Emaille® drie keer eenvoudiger schoon te maken is dan het standaard emaille dat in de meeste fornuizen wordt toegepast. Schoonmaken wordt een fluitje van een cent.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken.