Over Stoves

De eerste en de beste, Made in Britain

Welcome to Stoves. The original.

Stoves kent een rijke traditie als familiebedrijf in het noorden van Engeland, waar ze ooit als eerste begon met het maken van fornuizen. De fornuizen worden daar vandaag de dag nog steeds met de hand gemaakt. Dit vakmanschap zorgt ervoor dat de Stoves producten beschikken over een uitmuntende kwaliteit. Het is de liefde van vakmanschap en het oog voor ieder detail dat zorgt voor de uitstraling en kwaliteit van Stoves.

Ons recept: traditie mengen met innovatie

Vanuit vakmanschap en liefde voor het vak en met oog voor ieder detail. Op basis van deze ervaring ontwerpt Stoves fornuizen met een vleugje Britse charme in een modern jasje. Stoves fornuizen bevatten veel innovatieve technieken en functionaliteiten. Techniek die geheel ten dienste staat van oogstrelend design. Want de keuken is het visitekaartje van het goede leven. Samen tijd maken voor het genieten van een goede maaltijd en goed gezelschap. Een Stoves helpt bij het bereiken van het beste resultaat.

Wat maakt een Stoves zo bijzonder?

Ervaar het gevoel van de gebruikte materialen. Tot in de kleinste details omschrijft het woord solide het beste een Stoves fornuis. Draai aan de knoppen en voel zelf hoe stevig dit aanvoelt. Of til de pannendragers op. Voel het gewicht en de kwaliteit van het materiaal. Geniet van de vele verschillende soorten ovens en laat je inspireren door de vernuftige technieken. Technieken die je in staat stellen om veel complimenten over het heerlijke eten in ontvangst te nemen. Ervaar zelf dat een Stoves fornuis onmisbaar is als je van koken houdt. Een Stoves fornuis is de optelsom van stijlvolle vormgeving en techniek. Het centrale hart van je keuken. De plek waar je graag vrienden en familie ontmoet en entertaint.

gd1016_web

Zelf zien en ervaren?

Je bent van harte welkom in onze showroom. Een groot verscheidenheid van ons assortiment kun je hier bij ons bekijken. Je vindt ons op Saturnus 8 in Heerenveen. Maak een afspraak en dan zien we je snel. Of neem nu een kijkje in de virtuele showroom. Je kunt uiteraard ook altijd terecht bij een van onze dealers.

Meer weten over Stoves?

Heb je een vraag over Stoves of één van onze producten? Kijk dan eens bij Veelgestelde vragen op de klantenservice-pagina. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier op de Contact-pagina.

Stoves brochure 2023

Kwaliteit. Een statement maken. Dat is Stoves. Laat je inspireren en informeren over de nieuwste Stoves collectie. Veel lees- en kijkplezier. Heb je vragen? Dan horen we graag van je.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken.