Multifunctionele ovens

De ranges Sterling, Precision en Richmond hebben zeer uitgebreide functies die de ovens zeer multifunctioneel maken en veel meer kunnen dan elk ander fornuis.

Onderwarmte met ventilator:

Wordt gebruikt om bijvoorbeeld taartbodems te bakken. Het  onderverwarmingselement zorgt ervoor dat de taartbodem wordt gebakken terwijl de ventilator ervoor zorgt dat de lucht rond de vulling circuleert.

3D Heteluchtoven:

Bij de elektrische heteluchtoven is de verwarmings element rond de ventilator gesitueerd. De ventilator circuleert de warmte door de oven en zorgt daardoor voor een gelijkmatige temperatuur.

Circulatiegrill:

De warmte van de grill circuleert door middel van de ventilator door de oven. Daardoor is het niet nodig het gerecht om te draaien.

Intensief bakken (hetelucht met boven- en onderwarmte):

Deze functie is voor intensief bakken. De warmte komt van onder en boven en wordt met behulp van de ventilator gelijkmatig door de oven verspreid.

Sudder functie:

Temperatuur van circa 80-90 graden die zorgt voor een langzame garing van voedsel.

Ontdooi functie:

Op natuurlijke wijze wordt bevroren voedsel sneller ontdooid.

Conventionele oven:

In een conventionele elektrische oven komt de warmte van boven en onder. Omdat de warmte stijgt is de oven onderin kouder dan bovenin. Een belangrijk pluspunt is dat de boven- en onderwarmte geheel onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen.

Broodrijs functie:

Deze functie laat de lucht circuleren zodat het brood op de juiste temperatuur kan rijzen.

Pizza functie:

Voorgeprogrammeerde functie in de Heteluchtoven voor perfecte pizza’s.

Grilloven:

Deze speciale oven met uniek grill element geeft ieder gerecht een heerlijk  krokante korst. Deze functie kan ook gebruikt worden bij kleinere gerechten. Niet het gehele oppervlak gebruiken, maar selectief en gericht. Duurzaam en energiezuinig in het gebruik.

Wat is de draairichting van de deuren?

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken.