Samenwerkingen

Restaurants en kookliefhebbers waar we mee samenwerken

Koken bij Dinja

Dinja Bleumink is een gediplomeerd restaurantkok en ze heeft twee prachtige Stoves inductiefornuizen staan in haar sfeervolle kookstudio waar iedereen naar hartenlust de lekkerste gerechten kan bereiden.

Koken en hoge hakken

Wij kunnen ons geen grotere kookfanaat/liefhebber bedenken dan Cathy van “Koken en Hoge Hakken”. Dagelijks bereidt ze de meest diverse en zeer smaakvolle gerechten met haar Stoves fornuis die ze met iedereen wil delen.

Keizer Culinair

Stoves heeft vele samenwerkingen met kookliefhebber en kookscholen. Keizer Culinair is daar een van. Op diverse locaties in de Randstad staan onze Stoves fornuizen in de Keizer Culinair kookstudio’s. Nieuwe kooktechnieken leren en een Stoves fornuis beter leren kennen? kijk dan even op hun website

Restaurant Mario

Naast het karakteristieke pandje, pal naast het al jarenlange gevestigde Restaurant Mario in Neck, worden de kneepjes van het vak met liefde doorgegeven aan iedereen die maar interesse heeft in koken. Uiteraard wordt hier ook gekookt op Stoves fornuizen.

Binnenkort hier de vermelding van een nieuwe samenwerking

De Spekkoek koningin

Vanuit de bakkerswinkel in Oudewater worden er spekkoeken op ambachtelijk wijze gebakken in een Stoves fornuis. Diverse smaken spekkoek kunnen bij De Spekkoekkoningin worden besteld en per pakketpost naar je worden verstuurd.

Recepten

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken.